Workshops Steeldrums

Het samen spelen op de steeldrums maakt iets los bij veel mensen. Men ontspant zichtbaar en de drukte van alledag maakt plaats voor genieten in het moment. En zodra meerdere mensen zich tegelijk ontspannen, ontstaat er ruimte voor plezier, plezier met elkaar, muzikaal plezier in dit geval. Aan het eind van (en tijdens!) een steeldrums workshop zie ik altijd veel lachende gezichten. En dat is precies waar passie en plezier elkaar ontmoeten.

Hoe verloopt de steeldrums workshop?
Stap voor stap wordt iedereen meegenomen in deze muzikale ontdekkingsreis. De basistechnieken van de steeldrums worden aangeleerd en op speelse wijze verwerkt tot een waar muziekstuk . Waar aan het begin van de workshop nog veel met het hoofd gespeeld wordt, neemt het gevoel het gedurende de workshop langzaam maar steeds meer over. En dan komt er wat los… De deelnemers ontdekken hun eigen muzikaliteit (én die van de anderen!), iedereen doet helemaal mee en heeft zijn plek in het geheel. Aan het eind van de workshop zet de groep samen een spetterend nummer neer.

 

Tijdens de steeldrums workshop wordt er gespeeld op originele Steeldrums
De steeldrum is een heerlijk instrument om op te spelen, mede door de natuurlijke en vrolijke klanken .Daarnaast is het een uiterst toegankelijk instrument.  Zelfs mensen die denken geen muzikaal gevoel te hebben, blijken toch het bespelen van de steeldrums snel onder de knie te krijgen!

 

Hoe lang duurt de workshop en wat zijn de kosten?
De duur van een workshop is anderhalf tot twee uur. Langer of korter kan natuurlijk ook en even pauzeren met een kopje koffie/thee is gebruikelijk

 

Aantal deelnemers/prijs 
vanaf 2 tot 10 personen 
Prijs per persoon €25,-( incl,koffie/ thee)

Grotere groepen
is ook mogelijk dan tot maximaal 25 personen 

 

Boek een interactieve steeldrums workshop voor uw gezelschap
en zorg voor een muzikaal vrolijk feestje. Geschikt voor bedrijven, onderwijsinstellingen, verenigingen én particulieren

 

Bent u enthousiast geworden? Of wilt u de mogelijkheden bespreken?
Neem contact op via eshuis.al@gmail.com of bel 0623822393